Genom att inreda ett rum med gardiner kan du förändra karaktären av hela rummet

Gardiner

Gardiner är ofta en väsentlig del i inredningen som ofta glöms bort. Detta för med sig en del konsekvenser. En av de stora förlusterna är den ombonade känslan i rummet. Fråga själv våra kunder!

Vilka gardiner ska man välja då? Det beror helt och hållet på vilka behov man har. Ska gardinen vara lätt att dra för? Ska den fungera som dekoration eller som solskydd? Vid en konsultation berättar vi vad som passar bäst efter rummets karaktär och behov. Genom att kombinera form, färg och funktion skapar vi de rätta förutsättningarna för dig. 

Tyger & sömnad

Tusen och åter tusen tyger. Och lika många färger. Det kan vara svårt att välja när det kommer nyheter på marknaden hela tiden. Vi arbetar med kollektioner från moderna och exklusiva textildesigners. Den speciella blandningen av olika stilar och slående färger bildar en vacker och unik kollektion. Boka ett besök i vårt showroom. Där kan du i lugn och ro bläddra i kataloger, känna på tyger och få goda råd direkt av oss.

När du bestämt vad du vill ha tilldelas tyget till våra skräddare. Därefter tar hantverket vid. Vi skär till och syr upp tygerna efter konstens alla regler. 

Omtanke från tak till golv

Wave är en förfinad upphängningsteknik som vi tillämpar när vi syr upp och installerar gardiner. Detta innebär att textilen får jämna vågor under gardinskenan och vågrörelsen bibehålls i gardinens fulla längd. Dessutom kan vågorna anpassas så att de blir mindre eller större.

Vi installerar alltid skenan på taket så vi får textilen att hänga från tak till golv. Detta ger gardinen ett otroligt rakt och vackert fall.